fbpx
  • kontakt os
  • kontakt@u-box.dk

Peter Michael Keldsen


Jeg har en mangeårig baggrund som eliteidrætsudøver både i ind og udland, og har arbejdet som mentaltræner og coach for mange eliteidrætsudøvere samt været udøvende musiker med pladeudgivelse.

Tillid, tryghed og nærvær er altafgørende i mødet med mig. Dernæst kommer bevægelsesarbejde, hvilket for mig handler om at skabe energi i alle dele af dit liv. Nogle gange kræver det at vi arbejder dybt med gamle og ofte ubevidste lag i sindet som samtidig har forplantet sig i kroppen. Disse lag skal frigøres.

En stor del af mit arbejde er også at skabe livskraft i form af visualisering og realisering af drømme og mål. For at opnå sine mål og drømme er kontakten til dit inderste vigtig og følelsen af at eje din energi er afgørende. Dette kræver balance. Jeg arbejder med at styrke din intuition og følge dit hjerte i alt, hvad du gør.

Jeg har 16 års erfaring i arbejdet med unge mennesker. Jeg er uddannet Positiv Psykologivejleder, Mindfulness instruktør, og har en grunduddannelse som psykoterapeut. Jeg er oprindelig uddannet lærer med en bachelor i musik.

Kontakt

Telefon: 2720 4079