fbpx
  • kontakt os
  • kontakt@u-box.dk

Susi Hyldgaard


Jeg er udøvende kunstner, sanger, komponist og tekstforfatter. Jeg tilbyder dig en kombination af den autentiske gode samtale og det redskab, jeg selv har brugt i mit liv til at redde mig selv op på planken – igen og igen; musikken og det at skabe. Udover samtaleteknikker bruger jeg gerne kroppen og musikken, sangen og rytmen, og det at lade skriften flyde intuitivt (flowskrivning), som en del af min værktøjskasse, når vi arbejder.

At skabe og være kreativ kan give mening, hvis du f.eks. ikke orker at tale mere om det, som er svært, eller har svært ved at få hul på, eller finde ud af hvor skoen egentlig trykker. Du skal ikke være god eller have talent for at skabe, det kan vi alle fra fødslen og jeg er trænet i at vise dig, hvordan du får hul igennem til dig selv. Det hele foregår i dit eget tempo.

Jeg tror på tillid, tryghed og nærvær som et afgørende element i mit arbejde. Du vil i mig opleve autencitet og samtidig fornemme et menneske, som har udforsket og mærket livet på godt og ondt. Jeg er undersøgende og nysgerrig i alt hvad jeg foretager mig, og jeg møder dig lige der, hvor du er i dit liv.

Jeg har en grunduddannelse som psykoterapeut, første del af Theraplay, bachelor i musikvidenskab, 5 år som freelancejournalist hos DR, underviser i masterclasses på konservatorier, performer som musisk kunstner i det meste af verden og ejer af min helt egen Grammystatuette. Er politisk valgt formand i Danmarks største Komponistforening.

Kontakt

Telefon: 2262 8556